Hike til The Grotto

I lørdags var Michael og jeg på “hike” til “The Grotto” i Santa Monica Mountains. Ofte er hikes noget man tænker på ifbm. en tur op til de store nationalparker, såsom Seqoia og Yosemite – men man behøver ikke tage så langt. Hele området i Santa Monica Mountains er fyldt med trails og fantastiske steder, og det er kun 30 minutter fra hvor vi bor.

Se deres hjemmeside her http://www.nps.gov/samo, hvor der er kort og billeder over de forskellige trails og steder at se. Der er også mere inspiration at hente på LocalHikes.

Turen startede ved Circle X Ranch, og vi brugte hele eftermiddagen dernede, og især selve “The Grotto” var en super oplevelse – efter at have fulgt flodsengen det sidste stykke derhen, hvor 2 store klippevægge rejser sig, skulle man kravle over store “boulders” for at komme ned. Undervejs kunne man kravle ind i huler hvor der var små vandfald og bassiner. Selve gå-turen derned var ikke speciel hård, men efter at have kravlet på “boulders” i 30-45 minutter og så skulle tilbage, hvor det stort set gik opad hele vejen – så var det lidt hårdt!

Der skulle være nogle billeder tilgængelig på vores billedeside her.

Seneste opdatering her mandag aften er dog at Michael måtte en tur til lægen for at få den store penicillin behandling, og alle mulige medikamenter, da han var blevet bidt af en flåt (“tick”), på vores hike. Den var kommet til at sidde i klemme under trøjen, med rygsækken ovenpå – så den var lidt flad – hvilket vist ikke er så godt. Michael havde et lille rødt mærke på maven søndag morgen, men mandag var det næsten på størrelse med en hånd. Så det kunne tyde på en mindre borrelia angreb – men det er vist ikke helt diagnosticeret endnu.

Opdatering tirsdag: Udover at have ventet en halv dag hos lægen er Michael vist snart fit for fight igen….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *